dinsdag 20 september 2011

Argan Oil



Haarverzorgende olie verrijkt met Argan
Op zoek naar iets wat droog, pluizig en of beschadigd haar weer mooi en glanzend maakt? Wellicht bent u niet bekend met Arganolie? Arganolie komt van vruchten die aan de Argan boom (Argania Spinosa) groeien.
Olie verrijkt met Argan beschermt het haar, bijvoorbeeld bij behandeling met warme elektrische krultang, stylingtang of föhn. Arganolie beschermt ook tegen UV- en zonnestralen. De kleur van het haar blijft er langer inzitten. Het verzwaart het haar niet. Het maakt het haar soepel. Argan is een probaat middel tegen schimmels.
Olie verrijkt met Argan is verzorgend, niet vet, trekt meteen in.
Er zijn verschillende soorten Argan, maar voor het haar is de reuk- en geurloze variant aan te raden. Arganolie is ook uitermate geschikt voor geverfd haar. Een kleine hoeveelheid per keer laat al een groot verschil in het haar laat zien. Arganolie werkt verzorgend en herstellend. Het bevat tevens een hoog gehalte vitamine E. De essentiële vetzuren in arganolie verzorgen de haarwortel tot aan de punten. De natuurlijke antioxidanten in de olie verzorgen de cellulaire vliezen. Het resultaat is een natuurlijk glanzend, sterk, veerkrachtig en gezond uitziend haar.
Arganolie is geschikt voor alle typen haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten