woensdag 24 maart 2010

Bathroom secrets








Bathroom secrets is een verzorgende bad/douchelijn en is verkrijgbaar in 10 verschillende geuren:
- Vanilla
- Sandalwood Mimosa
- Pearl
- Green Tea
- Herbal Lavender
- Mocca
- Ocean
- Mango
- Lemon
- Melon


De Bathroom secrets is uniek in zijn soort. Alle producten in deze verassende lijn hebben zowel een reinigende als verzorgende eigenschap en ruiken heerlijk. Daarnaast zijn alle Bathroom Secrets producten natuurbewuste cosmetica.

De volgende producten zijn verkrijgbaar in deze lijn:

Badzout: Puur zeezout, verzorgend voor de huid en verzacht uw badwater.

Handzeep: Een luxueuze, geurende handzeep reinigt grondig en verzorgt en hydradeert tegelijkertijd uw handen. De handzeep staat decoratief in uw badkamer of keuken door de kleine bubbels in de fles.

Body butter: Deze body butter met shea butter, bijenwas en olijfolie heeft een weldadige en heerlijk verzorgende werking op de huid. Masseer je hele lichaam met de butter en laat de Body Butter je huid voeden en verjongen. De heerlijke geur verwent zowel lichaam als geest.

Zoutscrub: Puur zeezout in combinatie met een rijke olie en vitamine E maakt deze zoutscrub uniek in zijn soort. Deze scrub verwijdert alle dode huidcellen en laat een heerlijk zachte huid achter.

Badkaviaar: De hydraparels hebben een hydraterende werking waardoor uw huid zacht aanvoelt en niet uitdroogt. Een unieke badervaring en heerlijk ontspannend door de geur.

Bad- en douchegel: Deze romige bad- en douchegel is uniek in zijn soort. De gel heeft zowel een reinigende als verzorgende eigenschap en laat een onweerstaanbare geur rond je lichaam achter.

Big Soap: Met dit heerlijk ruikende stuk zeep kun je het lichaam masseren en reinigen tegelijkertijd.

Badbruistablet: Laat deze bruistablet in het stromende badwater vallen en geniet van een heerlijk bad. De tablet heeft een verzorgende en reinigende werking voor uw huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten